Talin tenniskeskus

Infonäyttöjärjestelmät palvelevat monipuolisesti harrastajia ja kilpaurheilua.

    • Tapahtuma- ja liikuntakeskukset

Talin Tenniskeskus tarjoaa erinomaiset tilat ja miellyttävän ilmapiirin kaikille tenniksen harrastajille. Tenniskeskus on yksi Euroopan suurimmista ja Talissa on yhteensä 22 sisäkenttää ja 11 ulkokenttää, sekä 4 sulkapallokenttää. Muu palvelutarjonta on varsin monipuolista, hallista löytyy mm. tennis shop, kahvilaravintola, kerhotiloja, kuntosali, hieroja sekä mailahuolto.

Tenniskeskuksessa toimii myös useita tenniskouluja ja -seuroja, jotka järjestävät tennisvalmennusta ja -kursseja kaiken tasoisille pelaajille. Vuosittain tenniskeskuksessa järjestetään myös Suomen merkittävimpiä tenniskilpailuja, joihin osallistuu maamme parhaita tennispelaajia.

Talissa haluttiin ottaa käyttöön monipuolinen, helppokäyttöinen ja etähallittava Digital Signage-ratkaisu, joka palvelisi molempia, sekä Talin että Taivallahden tenniskeskuksen tarpeita. Tarpeita oli monenlaisia, koska erilaisten sisältöjen julkaisutarpeita oli monille keskuksissa toimiville palveluntarjoajille. iConnect toimitti myös ison videoseinän, joka toimii sekä ottelutapahtumien tulostauluna että osana yleistä näyttöviestintää. Tenniskeskusten näyttöviestintä ja sisällönhallinta saatiin toimimaan saumattomasti eri käyttötarkoituksissa keskitetyllä ja etähallittavalla iConnectin Digital Signage-ratkaisulla.