Europcar

Digital Signage- kokonaisratkaisu sekä digitaalisen sisällönhallinnan suunnittelu- ja tukipalvelut.

    • Kauppa ja ketjut

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, joka on toiminut jo vuodesta 1967. Suomessa Europcar palvelee asiakkaita yli 30 paikkakunnalla, ja palveluksessa on 180 autonvuokrauksen ammattilaista.

Vuonna 2013 Europcar teki päätöksen hankkia Digital Signage- ratkaisun, jolla haluttiin korvata aiemmin mainostamisessa käytetty printtimainonta. Tavoitteena oli nopeuttaa ja helpottaa mainoskampanjoiden julkaisua, kohdentaa markkinointia paikallisesti sekä esittää muuta hyödyllistä informaatiota autonvuokraajille toimipaikkakohtaisesti.

iConnect Suomi Oy toteutti Europcarille Digital Signage- kokonaisratkaisun sekä digitaalisen sisällönhallinnan suunnittelu- ja tukipalvelut. Uusi ratkaisu mahdollistaa mainonnan kohdentamisen, videoiden julkaisun, sekä nopean ja kustannustehokkaan mainosmateriaalin ja muun sisällön päivittämisen toimipaikkakohtaisesti.

Digital Signage- järjestelmällä julkaistaan edellä mainitun lisäksi mm. paikkakuntakohtaisia säätietoja ja niiden esittämisessä käytetään järjestelmässä olevaa valmista toiminnallisuutta.

Toimitettu ratkaisu on täyttänyt sille lähtötilanteessa asetetut vaatimukset ja tavoitteet. Valtakunnallisten sekä toimipaikkakohtaisten mainoskampanjoiden julkaisu on ollut joustavampaa ja helpompaa kuin aikaisemmin. Lisäksi Europcarin muissa viestintäkanavissa digitaalisessa muodossa olleet aineistomateriaalit on pystytty hyödyntämään ja julkaisemaan näyttöverkkoon.