Espoon seurakuntayhtymä

Infonäytöt tukevat seurakuntatyötä ja tapahtumia.

    • Kiinteistöt ja taloyhtiöt

Espoon Seurakuntayhtymä oli aiemmin tiedottanut tapahtumistaan ja palveluistaan perinteisen ilmoitustaulun sekä Seurakuntayhtymän julkaisujen kautta. Tapahtumia on satoja käsittäen messuja, raamattu- ja keskustelupiirejä, konsertteja, retkiä sekä erilaisia palveluita lapsille ja nuorille. Tilanteeseen tarvittiin parempi ratkaisu.

iConnect rakensi näyttöverkon ja niiden sisällönhallintajärjestelmän Seurakuntayhtymälle. Näyttöverkkoon voidaan kustannustehokkaasti lisätä uusia näyttöjä. Seurakunnan internet-yhteyden sijaan ratkaisu toteutettiin 4G-yhteyksillä. Jokaiseen kohteeseen näyttö valittiin täyttämään kyseisen paikan erikoisvaatimukset, jolloin näytöt valittiin kohteisiin koon, syvyyden ja kirkkauden mukaan.

Yhteistyö iConnectin ja Espoon seurakuntayhtymän välillä on todettu onnistuneeksi ja digitaalisten infonäyttöjen soveltuvan hyvin tiedottamiseen. Asiakaspalautteen mukaan näytöt ovat tavoittaneet hyvin kohderyhmän. iConnect on toimittanut Digital Signage -infonäyttöjärjestelmiä myös muille seurakuntayhtymille.