iConnect digitaalinen rappukäytävänäyttö

Nykyaikaiset digitaaliset infonäytöt rappukäytäviin

iConnect toimitti nykyaikaiset digitaaliset rappukäytävänäytöt Helsingin Merihakaan korvaamaan perinteiset asukas- ja infotaulut.

Projektin tavoitteena oli rappukäytävien remontin yhteydessä uudistaa tapa ylläpitää asukastaulu sekä tuoda viestinä nykyaikaan. Tätä varten kartoitettiin sopivin malli asukastaulun ylläpitämiseen sekä mietittiin mikä olisi asukkaita kiinnostavaa informaatiota ja miten perinteisesti tulosteilla hoidettu viestintä hoidetaan jatkossa tehokkaasti digitaalisen infonäytön avulla.

Päädyttiin kahteen vierekkäin sijoitettuun 55″ tuumaiseen koteloituun infonäyttöön, toisessa on asukaslistaus ja toisessa tiedotteet ja muu informaatio. Asiakkaan kanssa Apua päihdeongelmaan yhdessä päädyttiin siihen, että alkuvaiheessa perinteisen tiedottamisen lisäksi näytetään bussiaikatauluja, säätiedot sekä uutisvirta. iConnectin toimintamallin mukaan sisältöä kehitetään sitä mukaa kun saadaan palautetta minkälainen sisältö palvelisi vielä paremmin asukkaita ja edistäisi asumismukavuutta.

Tekniikan kehittyessä yhä useammissa tapauksissa tulee kustannustehokkaammaksi toteuttaa asukasviestintä digitaalisten infonäyttöjen avulla kuin perinteisiä tapoja käyttäen.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan asiasta lisää otatko yhteyttä niin sovitaan tapaaminen, Jaakko Väänänen, 050 421 0735,  jaakko.vaananen@iconnect.fi.