Herea ja iConnect yhteistyöhön

Viestintätoimisto Herea sekä näyttöviestinnän ja -teknologian asiantuntijayritys iConnect aloittavat yhteistyön. Yritykset tarjoavat yhdessä uutta palvelua, johon on yhdistetty näyttöviestintäratkaisu ( Digital Signage ) ja yrityksen tarpeisiin vastaava säännöllinen yritysviestintä.

iConnect tarjoaa asiakkailleen näyttöviestintäratkaisuja, jotka suunnitellaan ja mitoitetaan kunkin yrityksen toimintaympäristöön sopivaksi. Ratkaisut suunnitellaan niin, että ne tukevat yrityksen liiketoimintaprosesseja ja muita viestintäkanavia.

Näyttöviestintäratkaisulla voidaan jakaa henkilöstön nähtäville tietoa suoraan esimerkiksi yrityksen toiminnanohjausjärjestelmästä, intrasta tai somekanavista. Herea tekee yritykselle selkeän suunnitelman säännölliseen sisäiseen viestintään, kiteyttää halutut teemat lyhyiksi tiedotteiksi ja viesteiksi ja julkaisee viestit säännöllisesti asiakkaan toiveen mukaan.

Ammattimaisesti tehty viestintä tiedottaa tärkeimmistä asioista ajoissa, tukee haluttua yritysmielikuvaa ja pitää henkilökunnan ajan tasalla siitä, mitä yrityksen sisällä tapahtuu juuri nyt.

iConnectin liiketoimintajohtaja Jaakko Väänäsen mukaan yhteistyö tuo heidän asiakkailleen selkeää lisäarvoa. iConnect on mielissään siitä, että he ovat löytäneet kumppanin, joka täydentää heidän palveluaan juuri oikeasta kohdasta.
—Työelämän siirryttyä hybridimalliseksi, sisäisen viestinnän ja tiedonkulun merkitys korostuu entisestään. Ammattimainen viestinnän kumppani varmistaa, että säännöllinen viestintä on tarkoituksenmukaista ja tulee hoidettua säännöllisesti, eikä jää tekemättä. Viestintä ei jää paikoilleen, vaan asiakkaat saavat halutessaan myös uusia ja raikkaita ideoita sisäisen viestinnän parantamiseksi.

Myös Herean Maija Anttila on iloinen uudesta yhteistyökuviosta, koska yhteistyön avulla Herea voi nyt tarjota toimivan teknisen ratkaisun ja suunnitelmallisen sisällöntuotannon samassa paketissa.
—Helposti päivitettävissä oleva kanava on viestinnässä erittäin tärkeä asia. Näemme näyttöviestinnän käytössä paljon mahdollisuuksia, koska ajankohtaisten asioiden tiedottamisen lisäksi sen avulla voidaan tehdä tehokkaasti myös mm. brändiviestintää ja vaikuttaa työpaikan ilmapiiriin myönteisellä tavalla. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötämme.

Lisätietoja antavat:

iConnect, Jaakko Väänänen, 050 421 0735, jaakko.vaananen@iconnect.fi
Herea Oy, Maija Anttila, 040 15 444 36, maija.anttila@herea.fi

iConnect on digitaalisen näyttöviestinnän teknologiaa sekä suunnittelu-, toteutus- ja tukipalveluja tarjoava yritys. iConnectin toimisto sijaitsee Espoossa. www.iconnect.fi

Herea on markkinointiviestinnän suunnittelu- ja sisällöntuotantopalveluja tarjoava yritys. Herean toimisto sijaitsee Mustasaaressa. www.herea.fi