iConnector – älykäs, tehokas ja turvallinen tiedonhallinnan alusta

Organisaatioilla on kasvava tarve saada omissa pilviympäristöissään olevia sisältöjä infonäytöille. Tavoitteemme on tarjota organisaatiollesi ratkaisu, joka ei ainoastaan pura tiedonkulun esteitä, vaan myös luo pohjan älykkäälle, tehokkaalle ja turvalliselle tiedonhallinnalle.

Tiedonkulun haasteet voivat muodostua merkittäväksi esteeksi organisaation tehokkuudelle ja henkilöstön sitoutumiselle. Henkilöstökyselyissä usein toistuva kysymys on ”Miksi minulle ei ole kerrottu”?

Olemme tunnistaneet tämän ongelman, ja iConnector-ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan siihen älykkäästi ja tehokkaasti.

iConnector keskittyy tiedon saatavuuteen ja oikea-aikaisuuteen digital signage -infonäyttöjen sekä jatkossa mobiililaitteiden avulla. Power BI -raporttien selkeä esittäminen ja integraatio M365-pilviympäristön SharePoint Online -sivuihin ovat keskeisiä osa-alueita ratkaisussamme.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja iConnector on suunniteltu vastaamaan korkeimpiinkin tietoturvastandardeihin.

Voisimmeko syventyä yhdessä siihen, miten iConnector voi täyttää juuri teidän organisaationne tarpeet ja edistää tiedonkulun kulttuuria. Olemme valmiina avaamaan keskustelun ja jakamaan lisää tietoa siitä, miten voimme auttaa organisaatiosi tiedonhallinnassa. Voisimmeko sopia lyhyen tapaamisen?

Soita tai lähetä sähköpostia: Hannu Strengell, Asiakkuuspäällikkö. Puhelin: 050 360 2601. Sähköposti: hannu.strengell(at)iconnect.fi