iConnect-musiikki

iConnect Music Stream Service on uusi sisältöpalvelu, joka on integroitu iConnect sisällönhallintajärjestelmään.

Sisältöä voidaan hallita samalla tavalla kuin kaikkea muutakin sisältöä ja sitä voidaan ajastaa hyvin monipuolisesti. Palvelu on lisensoitu ja tarkoitettu julkiseen käyttöön.

Taustamusiikki parantaa viihtyvyyttä toimitiloissa. Ääni on kuitenkin muutakin kuin musiikkia. Sillä voidaan luoda tunnelmaa, ohjeistaa, tiedottaa ja mainostaa.

Valitse itsellesi mieleinen ja käyttöympäristön tunnelmaan sopiva vaihtoehto. Palvelu on myös räätälöitävissä oman yritysilmeen mukaisesti.

iConnect Acoustic

Kuvaus: Akustista kansainvälistä poppia. iConnect Acoustic soveltuu erinomaisesti kevyen ja rauhallisen tunnelmansa ansiosta yleisten tilojen aamuihin ja aamupäiviin. Soittolistan avulla luot tilaasi kiireettömän, helposti lähestyttävän ja lempeän ääniympäristön.

Tempo: rauhallinen, hidas
Suositellut tilat: yleiset aulat, virkistyskeitaat, wc-tilat

 

iConnect Lounge 

Kuvaus: Elektronista lounge-musiikkia. iConnect Lounge on tyylikäs sekoitus hotellien soundtrackinäkin tunnettua musiikkia, jossa konerytmit yhdistyvät akustisiin elementteihin. Soveltuu tiloihin, joissa kaivataan sisustuksen tueksi rentoa ja kansainvälistä tunnelmaa. Soittolistan avulla luot tilaasi rennon ja aistikkaan ääniympäristön vuorokauden ympäri.

Tempo: hidas, hidas-keskitempoinen
Suositellut tilat: yleiset aulat, lounge-tilat, saunatilat.

 

iConnect Soft Pop

Kuvaus: Kevyttä poppia ja ripaus soulia. on sielukas ja mutkaton soittolista täynnä tuttua ja turvallista yleistaustamusiikkia. Soittolistan avulla luot tilaasi läsnä olevan ja tasapainoisen tunnelman erityisesti kiireisiin kellonaikoihin.

Tempo: hidas-keskitempoinen
Suositellut tilat: yleiset aulat, ravintolat, kahvilat, yhdyskäytävät.