EnGage-sisällönhallintaohjelmisto

Edistyksellinen ja monipuolinen pilvipalvelupohjainen digitaalinen alusta, joka on skaalautuva ja mahdollistaa keskitetyn näyttöjen etähallinnan. Teknologia on tietoturvallinen ja toimintavarma. Valvonta ja raportointi työkalut on kehitetty vaativiin tarpeisiin.

EnGage on helppokäyttöinen ja tarjoaa erilaisia sisällön päivitys, ajastus- ja kohdistustyökaluja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja toimintamalleihin. Sisällöt luodaan ja tallennetaan pilvipalveluun.

Käyttäjäystävälliset, drag and drop -työkalut mahdollistavat ammattimaisen näköisen multimediasisällön luomisen muutamalla napsautuksella – graafista suunnittelua tai ohjelmointitaitoja ei tarvita.

EnGage mahdollistaa kokonäytöllä esittämisen lisäksi näytön jaon eri alueisiin ja näitä layout alueita voi kustomoida oman näköiseksi.

Tavalliseen mediasisältöön voi yhdistää valmiita sisältötoiminnallisuuksia (widgets), tiedotteita valmiiksi luoduilla tiedote pohjilla, HTML5-sisältöä sekä live feedejä.

Sisäänrakennetut sisältötoiminnallisuudet (widgetit) tarjoavat täydentävää sisältöä perinteisille kuville ja videoille. Lisää vieriviä tekstimerkkejä, säätä, päivämäärää/aikaa, suoratoistoa/suoraa videota, QR-koodeja, RSS-syötteitä, web-sivuja, HTML-koodia ja paljon muuta.