Kumppanit

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Teemme tiivistä yhteistyötä digitaalisen viestinnän parhaiden osaajien kanssa. Luotettavuus, joustavuus ja laatu ovat meille tärkeitä ja luonnollisesti nämä ominaisuudet löytyvät myös kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. 

F9_logo

F9 Distribution Oy on suomalainen, yrittäjävetoinen it- ja elektroniikkajakelija. Heidän valikoimaan kuuluu erilaiset infonäytöt ja tietoliikenteen laatutuotteet. Edustuksesta löyty kaikki alan parhaat valmistajat.

F9 Distribution Oy:n  toiminnan perustana on vankka jakelutoiminnan osaaminen ja monipuolinen alan tuntemus, sekä parhaat yhteistyökumppanit. F9 on koko jälleenmyyjäkanavaa palveleva tukkuri, jonka jatkuva prosessien kehitys vahvistaa myös kumppaneiden kilpailukykyä.

valota_logo

Valotalive.com on sisältöalusta joka tekee helpoksi sen, että tieto löytää oikeat ihmiset. Yhtiö kehittää ja tarjoaa palveluna reaaliaikaista tietoa tuottavia sisältösovelluksia (Apps) infonäytöille. Yhtiön kehittämiä sovelluksia löytyy useissa kategorioissa kuten sosiaalinen media, uutiset sekä erilaiset datavisualisoinnit eri tietojärjestelmistä. Valotalive palveluja hyödyntävät mm. valmistavan teollisuuden, IT-alan ja vähittäiskaupan yhtiöt.

relacom

Relacom on johtava teknologiapalveluiden tarjoaja Pohjoismaissa. He tarjoavat strategisia ratkaisuja tietoliikenne-, energia- ja M2M-markkinoille. Relacomista on tullut vuosien aikana ensisijainen kumppani niin johtaville ja maailmanlaajuisille tietoliikenne- ja energia-alan toimijoille kuin myös valtakunnallisille vähittäismyynti- ja logistiikkayrityksille.

YHTEYSTIEDOT & TUKI

Osoite

iConnect Suomi Oy
Metsänneidonkuja 10
02130 Espoo

Sähköiset laskutustiedot

FI7317453000102725
Operaattoritunnus: NDEAFIHH

Digital Signage tuki

support(at)iconnect.fi
046 851 2369

Soita meille

010 287 0601
Jaakko Väänänen, Liiketoimintajohtaja
gsm: 050 421 0735
Jyrki Hukkataival, Asiakkuuspäällikkö
gsm: 0400 468 366

Sähköpostit

etunimi.sukunimi@iconnect.fi

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä lomake niin palaamme asiaan

Nimi

Sähköposti

Viesti

This site is protected by reCAPTCHA and the Google

Privacy Policy
Terms of Service